Za branou slunečnic

Za branou slunečnic

Anotace: jsem ten vzduch, co vás dusí...

Sbírka: Mezi světy

Možná jsem ten vzduch, co vás dusí
Celej svět se mi teď hnusí
V prázdnotě, v samotě i ve společnosti
Propadám se do vraživé zlosti

Stojíš opodál, za branou slunečnic
Tak proč mi to nikdo nechce říct
V hlavě jen výčitky, smutek a paranoia
Nezničíš to ani se svým Já, Já, Já nebo Já

Budoucnost je v prachu cest
A já se teď nechám smést
Koštětem na rány Boží
Nechci zůstat ve svý kůži

Nechci zůstat ve svým těle bez duše
To se snad ani nedá vydržet
Autor Moonlight7, 03.04.2009
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Nergal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím Ti říct co a jak dál, jen Ti moc ale moc přeji najít sílu zvládnout to, co jsem vycítil, že Tě trápí

03.04.2009 17:57:00 | Petbab

tohle se povedlo:

A já se teď nechám smést
Koštětem na rány Boží

03.04.2009 14:46:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí