Hloupost

Hloupost

Anotace: Někdo je holt chytrý, někdo ne...

Moje kůra mozková
jako kdyby ztuhla v čase.
Hloupost na čas se schová,
pak však projeví se zase.

Hloupost úspěšně se skrývá,
leč každý jednou objeven
musí být tím, kdo se dívá.
Nevím, kdy přijde ten den.

Nejsem chytrá, leč tohle vím,
fakt, já žiji v přesvědčení,
že toho dne se nebojím.
Hloupost nic špatného není.

A i kdyby špatná byla,
nestyděla bych se za ni.
Že jsem jako vy černobílá,
řeknu klidně, bez váhání.

Každý život je trochu jiný.
A prosím, nebudeme si lhát,
každý vrhá nějaké stíny,
každý skrývá zlobu a chlad.

Každý má někde nedostatky,
tín za ním do kopce stoupá,
z kopce se za ním vrací zpátky.
Já přiznám ráda, ŽE JSEM HLOUPÁ!
Autor Zelená okurka, 03.04.2009
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Terulienka, BArBArKO, Květka Š., Paulín, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hlupa?Taky basnik ako ty nie je hlupy,a tvoje verse su nadherne :)

15.04.2009 15:17:00 | Terulienka

Souhlasím s Pájou...

04.04.2009 15:48:00 | Květka Š.

Nejsi hloupá tady v tomto
když tak píšeš a přiznáš chyby své.
Spíš hloupý je jen ten kdo se povyšuje
a myslí si jak je chytrý, zatímco má triko naruby.
Piš dál, rád si tvé básničky počtu.

03.04.2009 22:34:00 | Paulín

...ale, ale, jakpak to můžeš sama vědět... určitě se Ti to jenom zdá. :o)

03.04.2009 19:13:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí