Zlatá rána

Zlatá rána

Anotace: 16. února 2009, abstinenční příznaky

V krvi se mi prohání ďáblovo semeno,
mám nádor v místě, kde by měla být
jihovýchodní hemisféra.
Vymasturbuj z mého mozku svůj důvod,
proč mě odsoudit a rozmasakrovat.
Ze zjizveného oka mi na zem kapou
světle zelené rosolovité kapičky.
Olízni můj palec u nohy a pokračuj výš.
VÝŠ. VÝŠ. VÝŠ. JEŠTĚ VÝŠ. BOJÍŠ SE?
Olízni můj ret a skousni ho až vytryskne
rudá krev, jež se bude mísit se zeleným
potůčkem a dohromady to vytvoří…
…BRÁNU K MÉMU TAJEMSTVÍ…
Vezmi si srdcovou devítku a smotej
z ní tenkou ruličku a tu přilož ke vzniklému
potůčku. Druhý konec si strč do nosní dírky a
SAJ A SAJ A SAJ…JEŠTĚ NEMÁŠ DOST?
NECH MĚ ŽÍT NEBO MĚ ZABIJ!
PÍCHNI MI ZLATOU RÁNU…
…nebuď sobec…
Autor démon zatracení, 04.04.2009
Přečteno 233x
Tipy 10
Poslední tipující: ziriant, Ammazonic, lucajda89, Lilly Lightová, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí