PROČ TAK DLOUHO NESKLÁDÁM BÁSNĚ ? LEŽIM NA GAUČI A LELKUJU

PROČ TAK DLOUHO NESKLÁDÁM BÁSNĚ ? LEŽIM NA GAUČI A LELKUJU

Anotace: Na opěradle, tam se dějou věci..

GAUČÍK
Jen na chvilku jsem zavřel očka,
již nemoh jsem se konce dočkat,
než přišla ta reklama,
štípal jsem se nechtama.
Padala mě hlava dost,
už nejmladší nejsem kost.
Gaučík můj ten nejměkčí,
tam zdají se sny nejhezčí.
Vidím z něj až na autíčko,
v noci zase na měsíc,
přes den hřeje tam sluníčko,
mám ho v rohu u dveří.
Polštář z kočky pod hlavičku,
aj do deky se zahrabu,
někdy, když je velká zima,
přetáhnu jí přes hlavu.
Tři dny takhle můžu spát,
jen na záchod musím vstát.
A teď už mě nerušte,
protože už jdu zas spát.
Autor BArBArKO, 04.04.2009
Přečteno 392x
Tipy 11
Poslední tipující: Elisha, kikis, Rolnička, Žqáry, Mademoiselle Drea, Markéta Hl., lucajda89, Jitinka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi můj člověk.

09.01.2010 20:56:00 | Elisha

A co třeba jídlo? Záchod a spánek se také nedají pořád střídat .)

06.04.2009 22:01:00 | Mademoiselle Drea

mě teda na gauči napadají nejlepší věci

04.04.2009 20:25:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí