Sláma píchá

Sláma píchá

Anotace: .

Těšila jsem se. Těšila jsem se tolik moc a najednou z ničeho z toho nemám radost.

Těšila jsem na Slunce, které pohladí..celého Tě obejme teplými paprsky a Tobě je krásně. Jen ležíš, křivíš obličej a pálí Tě zavřené oči..ale je Ti hezky. Připadáš si jako bys plul na na měkkých mracích. Dýcháš vzduch plný pylu. Na barevné tričko létají broučci. Jsme jako květiny.
Po rozpáleném asfaltu kráčí bosé nohy. Tak jdeme chvíli zase v chladné trávě.
Chodit spát s otevřeným oknem..ráno se nechat probouzet Sluncem a první co uslyšet aby byli ptáci.
Nechat na sebe sednout včelu a nehýbat se, protože víš, že to jí akorát rozdráždí..pozoruješ jí a máš zvláštní pocit..chvilku se jen prochází po Tvé ruce. Pak odlétne a Ty tam jen tak stojíš a sleduješ jak Ti mizí..podíváš se na ruku a jsi rád, že jsi nezačal jančit. Nechal si včelu říct, co chtěla.
Vylézt na obrovskou kopu sena..rozhlédnout se a skočit dolů. Slámu máš všude..smějeme se.
Ale mě to jen píchá.
Autor Kadla, 04.04.2009
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, 6thSun
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítám:-)

04.04.2009 18:53:00 | kikis

Nebýt poslední věty není tam nic z toho, co jsem chtěla ze sebe vylít..bylo by to jen povídání o tom jaké je jaro.

04.04.2009 18:51:00 | Kadla

Nebýt poslední věty,dám Ti supertip.

04.04.2009 18:37:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí