šeptání

šeptání

Anotace: měla sem trochu smutnou náladu...

Slyšíš to šeptání?
to naříkání, které prosí o pomoc?
ohlušující do dveří klepání,
když den rychle se mění v noc.

Zdalipak poslechneš tiché šeptání,
když se houpáš ze strany na stranu,
srdce tlukot a trhané dychání,
ponuro je, když se díváš na vanu.

Obrazy před očima kmitají,
všude krev a mrtvé tělo,
pověz, co hlasy ti říkají,
co udělat by se jim chtělo.

Pod nátlakem hlasitého křiku,
slzy vsoupí do očí,
v té jediné vteřině, v jednom okamžiku,
žiletka krví se smočí.

Potom už je pozdě vrátit něco zpět,
rána za ránou, nejde to zastavit,
chladná zima, tělo začíná se chvět,
je konec, už nedá se to napravit.

Hlasy konečně ustaly,
před očima se setmělo,
slzy téci přestaly,
k zemi padlo mrtvé tělo.
Autor Anejet, 04.04.2009
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Arret, enigman, zlomeny srdce, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super

30.04.2009 18:59:00 | Radek.oslov.Šafárik

...žiletky nebrat,ale za dílko ST

04.04.2009 23:06:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí