Mršina

Mršina

Anotace: Rozdat se do morku kostí.

Nic sem nezískal,
nic neztratil,
všechny pozval vše utratil.
Z mé mršny bělají se kosti,
domů se rozscházejí spokojení hosti.

Všici hodovali jen ja sem tělo roztrhal,
nic sem ale nedostal.
Z mé mršny bělají se kosti,
domů se rozscházejí spokojení hosti.

Přichází supi aby
taky si kopli.
Tělo vzala voda duše se vznáši nad stokou.
Táhnou jí tam kde jí křídla useknou.
Už není co dát.
Musím ze stoky dostat mršinu,dát duši křídla.
Zas je to těžké trápení kam mršinu schovat-
než jí budou preparovat.
Autor Kouma, 05.04.2009
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Hyperbola, umělec2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí