Kam

Kam

Anotace: ....

Hvězdíčky stoupají na černou oblohu,
v tu chvíli chytlo me štěstí za nohu.
Našla jsem člověka milého
a nepřeji si už nic jiného
než milována býti.
Člověk musí milovat, aby milován byl.
Na zeď čerta malovat
smí jen ten, kdo už tam byl.
Místo je to zvláštní, snad.
Povídá se o něm, že rozkvetlí je tam sad.
Sad růží a květin voňavých,
ale to už ti nikdo nepoví,
musíš sám jít.
Tak běž!
Ale před tím, to mi veř,
svůj život musíš žít.
Autor Lamagra, 06.04.2009
Přečteno 422x
Tipy 19
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba, Drive Mad, shakespeares, Kapka, Mbonita, NikitaNikaT., 5thelement, Házté, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera nech lásku ať tě dovede až ke hvězdám. :) ST

13.10.2009 20:44:00 | Alien.v.v.s.

jasný..žít svůj život..v lásce a radosti..;o) a s usměvem na tváři..;o)

13.10.2009 02:10:00 | Agniezka

Vždycky je to štěstí, když láska nás navštíví... pěkné dílko.

06.04.2009 14:21:00 | NikitaNikaT.

...není to špatné ST (písnu ti)

06.04.2009 12:28:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí