d.e.s.c.e.n.t.

d.e.s.c.e.n.t.

Anotace: dead memory on autumn (version 0.7)

V pozdních večerních zvucích
marně hledám cestu k tobě
neuvěřím dětskému smíchu a
pohledem mě znejistíš i zítra
Prozraď krásko, kdo jsi a
jak moc mě chceš ranit
nalij všechnu zlost do pěstí
a zatlač lokty do mých líců
Nepotřebuju se nadechnout,
když ucítím mladou vůni
uřežu si slabé kotníky a
doplazím se pro polibek

... a klidně mě nech plakat
ukousni můj drzý jazyk,
vyplivni ho psům a nařízni
má víčka rezavým nožem,
abych viděl tvůj úsměv třináctkrát...

Vždy mám co vydechnout a
poslat svou špatnost pryč
můžu tě tolikrát ochránit a
tolikrát můžeš říct, že nežiju

... a že utíkám jako malý kluk
tichem mlhavého rána
skrz falešnost do bolesti
měním výraz nemocného
bloudím včelištěm pocitů a
nepřeju si znovu probudit...

Zničilas mou naivní naději
s lehkostí jarního vánku
propusť mě ze své náruče,
abych už mohl usnout
Vždy mám co vydechnout
směrem k tvé něžné tváři
můžu tě tolikrát obdivovat a
tolikrát můžeš tvrdit, že lžu
Tenhle čas je tak smutný.
Autor fiXXXer, 07.04.2009
Přečteno 267x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., NikitaNikaT., ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zase třináctka? :o)

09.04.2009 12:39:00 | hanele m.

Velmi zajímavé a čtivé dílko, mám trochu smíšené pocity, lehce děsivě, ale přitem smutné...

08.04.2009 21:34:00 | NikitaNikaT.

Žádný slaďák a přitom je tam kus něhy. ST

07.04.2009 15:57:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí