Marné volání

Marné volání

Anotace: Pro jednu kamárádku. Možná to někdo z vás nepochopí, ale ona to chápe.

Život jsme zapomněli v plátnech kin
Noříme se do vlastních vin

Život se dnes prodá za korun pár
Na pivním lístku přibude pár čar
Než naučíš se mluvit, říct máma
Už pracuješ, rodíš, volíš a máš svá práva
Jak člověk může říct, že je dospělý
Když ještě neměl mládí, život už má v pr…
Jak ráda bych měla přítele pravého
Takového co mi do všedního života přinese něco nového
Toho co dokázal by potěšit v těžké chvíli, strachu, bolesti
Dovedl se mnou dělat bezprostředně všechny blbosti
Aby se za mě v nouzi postavil
Já za něj. Uplakanou tvář pohladil
Spolu se smáli blbostem. Koukali jak jezdí vlaky pod mostem
Večer seděli u televize do usnutí
Leželi ne gauči přejezení k prasknutí
Četly spolu všechny knihy až k pravěku
Dnes ale nenajde se tohle v člověku
Proto uzavíráme se do zvířecí říše
Ti žijí čestně, spravedlivě a jejich rozum dosahuje výše
Copak jste viděli odsuzovati se různé rasy
Mlátit se a vykřikovat hadími hlasy
Copak táhla rasa proti rase válku
Tasili proti sobě dlažební kostky a baseballovou pálku
I zvířata píší petici s obálkou mír
Blbec, ten kdo nepochopil.
Autor ďábel strážný, 07.04.2009
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Shnecek, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta síla bere dech. Dokonalej počin ST.

11.04.2009 14:05:00 | Shnecek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí