Buben zní

Buben zní

Anotace: buben sira francise drakea

Blíží se den poslední
a buben zní. A buben zní.

Poslední noc je součtem dní,
když buben zní. Když buben zní.

Fregaty skryté vyplouvají,
jim buben zní. Jim buben zní.

Předehru války předehrají
bubny, jenž zní. Buben, jenž zní.

Zachrání národ varování
-to buben zní. To buben zní.

Ve víře k Bohu lid se klaní
a v odpověď mu buben zní.

Nenadejde den poslední,
vždyť buben zní. Vždyť buben zní.

Své Angličany ochrání
ten buben, zní. Ten buben zní.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 07.04.2009
Přečteno 283x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Markéta Hl., labuť, enigman, WAYWARD, Mbonita, Květka Š., Mademoiselle Drea, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bumtarata...vyplouvá...

07.04.2009 22:00:00 | enigman

Velice zajímavá.

07.04.2009 17:18:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí