Záblesky dobra

Záblesky dobra

Anotace: ...

Abrakadabra
v písku,
záblesky dobra
vlají ve větru...

Louka a Odra,
večery,
záblesky dobra
mezi řasami...

Ve větru vlaje šátek nadějí
a jen cáry na zem spadají,
KMB a nějaké kulišárny
skvějí se na dveřích zastavárny...

Půlnoční modra
za víčky,
záblesky dobra
a nadějí...

Travou se prodrat
za světlem,
záblesky dobra
krůpějí...

Ve větru vlají prapory stébel,
zastavárník je původní rebel,
prodal mi za kytku vadnoucích zvonků
do vlasů zlatavou secesní sponku...

Ve větru vlají prapory času,
vtiskly se mé stopy v Moravském krasu,
za bledým závojem tisíce míst,
jdu zase jiný cestopis číst,
co na prošlou jízdenku ve svitu měsíce
vepsalo zpod ohně záblesků tisíce...
Autor voedor, 07.04.2009
Přečteno 221x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, labuť, enigman, Mbonita, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ST!

07.04.2009 18:53:00 | Kapka

V Moravském krasu je moc krásně! :o)

07.04.2009 18:20:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí