Nádražní tabule

Nádražní tabule

Anotace: čundrácká

Na čekárně u kolejí visí
Ten nápis plechový
Léta ho vídám než mi z očí zmizí
Než vyjdu na chodník mechový

Pak tři týdny na mě čeká
Až se vrátím cestou tou
Nasednu na vlak co už spěchá
Končící prázdninovou samotou

Zas tu bude sama stát
A čekat na náš vlak
Až z tunelu se přiřítí
Spatří děcka vesele smát
Když do stráně se vyřítí

Když pěšinou jsem kolem stoupal
Uviděl jak pohrál si s ní čas
Jak jí z tváře barvu sloupal
Stejně jak každému z nás
Autor Ovádko, 07.04.2009
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Sleepwalker, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lifting potřebujem občas všichni.Tabule i lidi a pak je to zas na chvíli O.K. :)

17.04.2009 07:36:00 | Sleepwalker

ST...Stejně jak každému z nás, připomněla...

09.04.2009 13:03:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí