Hié

Hié

Anotace: ...

Tak jedem jedem koňe moje
držte směr a pěkně z kopce
dolů do té osady
přes dvorky a ohrady
do šenku si vypít sklenku
husté pivo i pálenku
co koukáš na tu peněženku
ty supe s nosem člověka
co se díváš červe hladná
hej podej bič, kočí
švihnu ho přes obočí
má v zájmu mě oškubat
a mé koně polekat
jednu ostrou pro sedláka
tato noc nebude krátká
mé kapsy jsou plné zlata
a vaše ženy chtějí chlapa
jsem hrabě monte bucharovic
vybaven, kousek od otrokovic
dcery, matky ,babičky
tady u té lavičky
každá jeden penízek
třeba zlatý řetízek
pojedeme v kočáře
bez lásky a do tváře
bez šatů a jenom věci
kolem, ženy dcery babičky
projedem se, hié hié do bričky
Autor raďo, 08.04.2009
Přečteno 405x
Tipy 7
Poslední tipující: BERYL.K, zenge, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já... nevím :-) SuperTip!!!

02.08.2009 01:40:00 | BERYL.K

Musela jsem to opravit, přece - noční jízda, jak jsem pochopila :-)))

08.04.2009 02:47:00 | Kapka

Bude jízda divoká
lesem kolem potoka
měsíc mezi stromy svítí
račte si hned naskočiti!
Prima.

08.04.2009 02:45:00 | Kapka

Bude jízda divoká
lesem kolem potoka
slunce mezi stromy svítí
račte si hned naskočiti!
Prima.

08.04.2009 02:44:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí