Myšlenky

Myšlenky

Anotace: V přemýšlení o přemýšlení je zmatek..

Kráčí si bez světla
ve světě fantazie,
jediná by nespletla
svůj smysl poezie.

Pojí se v nápady,
záporné a kladné,
utváří nálady,
těžké a snadné.

Samy a bez směru
proudí mi hlavou,
jak si jen vyberu
z nich jednu pravou?

Chtěla bych jedinou
ke zosobnění.
To ale většinou
v možnostech není.
Autor Ceraa, 08.04.2009
Přečteno 277x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, labuť, enigman, nejsembásník, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezdá se, že by jsi v tom měla zmatek .o))

08.04.2009 22:08:00 | labuť

ST - uspořádalas je dobře ...

08.04.2009 21:17:00 | nejsembásník

...je to dobré ST

08.04.2009 21:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí