poezie

poezie

Anotace: ...

Držíš v ruce dětské knížky
plné barev se spoustou stránek.
Pak spisovatelovy nůžky
odliší poezii od pohádek.

Nápady sepsané v článek,
které zazní znova,
od původních myšlenek
maj zpřeházená slova.

Srdeční orgán autora,
co rozlévá se ve verše
na papír, jak lesní obora
bez stromů myslící na vše.

Odstavec skryt v řádku,
zkrácen o ilustrační obrázky,
ve člověku na památku
zanechá jen otázky.
Autor Ceraa, 08.04.2009
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Meiv, Kapka, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí