v probuzení

v probuzení

Vejít když slunce pálí
vím že nikdo není stálý
když viděli jsme anděly
kteří k hříchu patřili
a víc si nevzpomněli
v podvědomí času
střípky hlasu
splétá si hořící
paprsky co vrací
pročítám si přání
když slunce vchází
tak co ti brání,
ty muj sne
tak co ti brání
vstříc do nového dne
hledám přání
když slunce vchází
vstříc chvili
tak proč se braním
mamení
v probuzení
jen vejít
Autor Radek.oslov.Šafárik, 10.04.2009
Přečteno 255x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, lucajda89, Tacca, micátko, nejsembásník, Emira, Markéta Hl., Juraj Hrom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká...*:)

28.02.2010 10:52:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí