3.

3.

Anotace: ...

Sbírka: Raz dva tři anonymy

Rozsévač nadějí
mi pošlapal zahrádku,
polámal zimostráz
a z udusané máty
voní léto...

Proužek na ruce,
kde nosívám hodinky,
se mění v noci
na tetování
odsouzenců dne...

Mátová chuť marockého čaje
malinko hřeje a hodně chladí...

Úsměvy po večerce
prchají podél spáry
ve dřevě pryč
do umyvadla
na konci chodby...

A gejzír v akvateráriu šplouchá
a šest želev leštěnkou se natírá...

Ve vzduchu hlesl
chabý zápach
jara v koutě s želvami
a léto máčí
šátky ve víně...

Pár ptáků venku kvičí
Concerto de Aranjuez
a zmatený čaj
z máty mate
i mne...
Autor voedor, 11.04.2009
Přečteno 278x
Tipy 13
Poslední tipující: Duhová, Holis, enigman, NikitaNikaT., Mbonita, kikis, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neúnavně...

11.04.2009 22:25:00 | enigman

Parádní!

11.04.2009 13:19:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí