Stěžování

Stěžování

Anotace: Básnička z roku 1995

Co říkáš - že život nemá cenu
Tak to zkus říct do kočičích očí
a uvidíš jak se budou smát
pohlaď mě radši za ušima

Co říkáš - že život je marnost
tak to zkus říct dětem
které krmí u řeky labutě
budou se tě bát

Co říkáš - že lidi darebáci jsou
Tak to zkus zahučet do prázdné láhve od vína
a uvidíš že bude to věta podivná

Co říkáš - že tě láska pobolívá
Tak to já nevím
Autor Ondřej Zlámal, 11.04.2009
Přečteno 295x
Tipy 9
Poslední tipující: Jana M., Shnecek, ziriant, kikis, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdybychom si takhle krásně zvládli odůvodnit všechno! skvělej počin.ST

11.04.2009 23:11:00 | Shnecek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí