rozmazané obrazy chodí po špičkách

rozmazané obrazy chodí po špičkách

Anotace: po dlouhé době něco krátkého...

/rozmazané obrazy chodí po špičkách/

podél dálnic se rozutekly billboardy
a někdo zastavil ruku,
co chtěla ublížit nenarozenému dítěti

/všichni mluví o ráji/

nasadili sme si černé brýle
a odvrátili zrcadla,
naše těla nám nestačí
a duše necítíme

asi nemáme dost sil na využití všech šancí

stávám se proto figurínou cizích nočních můr
/...hledám tu krajinu/
Autor mattoni.uz.neni, 12.04.2009
Přečteno 287x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, Kapka, shakespeares, enigman, Nút, WAYWARD, strašidýlko-střapatý, 6thSun, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdo hledá najde...snad...

13.04.2009 15:23:00 | enigman

zajimave, k zamyslení...

12.04.2009 17:54:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí