V zajetí

V zajetí

Anotace: ...

Chtěla bych nenávidět a vidět Tě v pekle se smažit!
Už nikdy bych se nemusela o Tvou náklonnost snažit.
Už nikdy bych nešla z práce domů a neměla v sobě to ponížení.
Ani během dvou let nedošlo ke sblížení.
Hraješ si na pána, ale nejsi téměř nic.
Jsi jen krutý člověk bez hranic.
Chtěla bych se vzepřít a řvát na Tebe jako ty na lidi.
Ale sobci jako jsi Ty, své chování nevidí...

Chtěla bych Tě vidět, jak se plácáš a život Tě ve své náruči topí.
Chtěla bych, aby Ti někdo naznačil, jak moc jsi v morálce omezený a občas tupý.
Chtěla bych nenávidět a umět s Tebou zatočit.
Zatím jsem klidná, ale co až začnu útočit?

Provokuješ, jsi přirozená autorita, kterou respektuji, ale vážit si Tě nebudu.
Můžeš někomu doporučit a já už tady pro Tebe pracovat nebudu.
Ale taky nebudu litovat, že jsem se za celý svůj život dovedla prosadit.
Nebude po mně šlapat kdejaký nelida, kdejaký hnid!
Autor melebele, 20.10.2005
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vida, ta je pěkně pichlavá! Umíš slovíčkem dobře tnout!

20.10.2005 15:10:00 | Krtica

sakra to je ale nenávist..

20.10.2005 14:25:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí