Hnán ...

Hnán ...

Anotace: Život je jeden velký úprk ..

Hnán osudem blížím se smrti,
Hnán Láskou blížím se k strasti.
Utíkám před přízrakem temné duše,
Bojím se rána v děsivé předtuše,
Tělo mě zrazuje, nohy pálí,
mosty se protínají v temné dáli ...
Rychle prchám tajemným zákoutím,
lásku v nenávist potichu překroutím;
Jen hraju podivnou hru se svým osudem,
až prohraju, další hrát nebudem.
Však já jsem hráč i rozhodčí,
jsem mozek, který mě vytáčí.
Jsem rozhodnutím svého rána,
jsem romantik hrající si na temného pána.
Jsem ....
..... pouhý sklerotik ....
Autor Troubelín, 13.04.2009
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí