Citáty

Citáty

Anotace: pár mojích citátů, nevím kam je zařadit ;)

Sbírka: Tajuplno světa vnějšího ;)

"Užívej života dokud to jen jde, žij okamžikem, minulost nech minulostí a budoucností se nech jen překvapit."

"Chovej se ke svému zvířecímu miláčkovi, tak jako by jsi chtěl aby se on choval k tobě kdyby byl člověkem, vždyť zvířata mají taky svoji duši....tak je zbytečně netrapte."

"Život je jedna velká zastávka, každý sice se snaží jet dál, ale pokaždý vystoupí, když na zastávce jen očkem zahlédne Lásku."
Autor MjUzIKberus, 13.04.2009
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí