Porážka

Porážka

Anotace: Prohra

Vy krásné ženy ženy ušlechtilé
co pro mne lásku nikdy nemáte
proč život chutná jako plody shnilé
princ z pohádky vám hlavy pomate.

Řekli jí: jste mladá krásná
pak není divu mně se vysmála
to zpráva je tak zcela jasná
já vím že o mne nestála.

Možná mi řekla: mám tě ráda
však jenom jako jiné muže
a vzápětí mně ukázala záda
život byl krásný jako shnilá růže.

Neviděl jsem ji dva dny
nechodil jsem s ní po nocích
divoké byly moje sny
a ona krásná jako padlý sníh.

Své vlasy měla rozpuštěny
tak jako voda v oné básni
má vílo proč jsem tebou opuštěný
raději už můj život zhasni.

Po tobě toužím láskou poražen
jak bys jen ty ve světě byla
jediná ze všech žen
má princezna má víla.
Autor Skalsky Pavel, 14.04.2009
Přečteno 230x
Tipy 15
Poslední tipující: Churry, Indigo, Holis, kuskus pruhovaná, Kapka, labuť, Markéta Hl., nejsembásník, Heavenhill, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé verše mne opravdu uchvátily.Díky za to.

19.04.2009 18:09:00 | Indigo

Princ z pohádky, je jen ověšený pozlátky...

15.04.2009 13:10:00 | labuť

Já bych to neviděla tak pesimisticky, těch princů z pohádky zas tolik není

14.04.2009 22:49:00 | Markéta Hl.

až budeš hledat pravou krásku,
hledej ji v duši,
jen podle očí poznáš lásku,
té pravé nejvíc sluší

14.04.2009 21:03:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí