Závan naděje

Závan naděje

Anotace: ... proletěl skrz.

Dnes poprvé neuhnul pohled
a staré zrcadlo svítí zářivěji
než ve všedních dnech
podívám se podruhé, tak jistě
a skrz zorničky zaslepené
sobeckostí a neúctou
vidím osamělého kluka

Dnes poprvé snídám pravdu
a zdá se jako bych žil
živěji než předchozí dny
podívám se okolo, tak nejistě
a skrz nosní dírky zalepené
fosforem a kapkami rtuti
nasávám závan nové naděje.

Tentokrát se dočkám konce.
Autor fiXXXer, 15.04.2009
Přečteno 242x
Tipy 15
Poslední tipující: Dota Slunská, Holis, Kapka, strašidýlko-střapatý, labuť, voedor, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, hanele m., kikis, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí