Krásný okamžik

Krásný okamžik

Anotace: co byl jen sen

Lehký šum
perutí sov
při něm vyřknuto
několik slov
nedokázalo popsat
krásu okamžiku
kdys' za ruku
mě chytila
a v mžiku
jsi mě políbila.

Během chvíle
změnila jsem
své životní cíle.

V tu chvíli
kdy jsem Tě
na blízku měla
zjevily se
noční víly
v mžiku jsem se
probudila.

Byl to jen sen
sen co se nezmění
ve s Tebou prožitý
den.
Autor januve, 15.04.2009
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... v den, co je tak reálný, co vryje se navždy... do paměti.

15.04.2009 17:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí