Oddávám se snum

Oddávám se snum

Anotace: Tak to je o mě

Oddávám se snum.
Říkají že prý jsem snílek.
Budiž tak,jak snílkum souzeno.
Vždyt létat v oblacích je krásnou výsadou duší zasněných.

Já rád si létm
sem a tam,
jednou dolu dvakrát vzhuru.
Vždyt od snu kruček jen...

Já létám v modrých výšinách
a srdce kvapně buší,
pár štastných chvilek po lesích
a lásek plnou nuši.
Proto díky za ten ortel Vám,
co křídla snílkum, dáva.
Vždyt štastný ted,že snílkem jsem .
A z výšek Vám všem mávám.
Autor Bubas, 15.04.2009
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí