Jiný svět

Jiný svět

Anotace: ...tšěším se na komentíky

Jiný život
V zimě se ztratí
Jiný život
Ve snech se vrátí

Nesmrtelné děti
Jiného života jsou plné
Nesmrtelné děti
Úsměvy jsou ve dnech slunné

Jiný život
Obrátí se v klepot
Nesmrtelné děti
V hrobech budou seděti

Spřízněné duše
Lásku oplatí
Spřízněné duše
Pro lásku zmírají

Jiný život
Žije už jen jekot
Nesmrtelné děti
Nejsou ostrovy
Spřízněné duše
Zmírají, když šíp letí z kuše

Jiný život
Jiný-Neznámý,život-jasné
Nesmrtelné děti
Nesmrtelné-Láska,Děti-lidé
Spřízněné duše
Spřízněné-Lidé co se milují,duše-jasné
Autor bettuš, 15.04.2009
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí