Na chatě

Na chatě

Anotace: ...

Máš hezké oči Boženko
a ty prsa a ty boky, ty si jak
z keramiky, ano si ve tvaru vázy
malá dutá vázička
zatanči Boženko zavrť se
já si dám skleničku, kýbl vína si
vyleju do hlavy, sundej si košilku
posaď se vedle mne, a ona usedne
nohu přes nohu hodí, po hlavě hladí mě
směje se, rty na mě vyšpulí a hudba
hraje a ona se vlní
„víš Boženko už je to víc než rok
co jsem sám, fajn večer i to víno
a v tom krbu to žhne, taky žhnu“
chvilku jen mluvíme
„seš jak laňka Boženko“ vlasama
háže jak ve větru, pak se nakloní
a políbí mě
„čekám tě nahoře brouku“
a vyběhne nahoru do podkrovní
ložnice, slyším jak si něco prozpěvuje,
večer je v příslibu něhy, je tu čas
reprodukce, chvíle co vrací oči
spět do hlavy
jdu na to, dopiju sklenku, vstanu
z lavice a padám na lino
ták a je to, je to silné
„už jdeš brouku?“
a já jenom mrkám a funím, víc nejde
počkám na ráno
Autor raďo, 15.04.2009
Přečteno 299x
Tipy 13
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Tacca, Mario de Janiero, WAYWARD, zenge, Kapka, Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedený

02.08.2009 01:35:00 | BERYL.K

...z...života...jo

17.04.2009 01:24:00 | WAYWARD

Teda, tys to vyved, pěkně si se "vyzul" a já se směju, docela si to umím představit, i to ráno.

15.04.2009 22:39:00 | Kapka

a jéjé ... docela by mě zajímalo,
jak na to zareagovala Boženka,
jestli Tě litovala - ratovala
anebo poslala do pekla

15.04.2009 21:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí