Věnce

Věnce

Anotace: minipoezie

Otevřte hroby tohoto okamžiku,
ať do nich vhodím uvité
věnce subjektivních pozorování.

Otevřte hroby, které jsou již přeplněné,
ať do nich ještě něco přidám.
Na hromadu masa přihodím ohlodanou kost.

Není nezbytné vít věnce
podle toho,
jak se mění čas a prostor.
Stačí napsat cokoliv, je to vždy správně.
Vyjádříme tím svůj vnitřní rozpor.
Autor ludmil, 15.04.2009
Přečteno 247x
Tipy 6
Poslední tipující: Koskenkorva, Holis, kikis, Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí