Zoznam dlhov.

Zoznam dlhov.

Anotace: .

Z pokladníc som vybral zlato,
chcel som splatiť tvoje dlhy.
Bolo ho však veľmi málo.
Tvôj zoznam je ešte dlhý.
Chcel som Tvôj dlh dušou splatiť,
lenže mám v nej duchoprázdno.
Asi sa mi navždy strtíš.
Ja ostanem smutným kráľom.
Daj mi kúsok lásky z Teba
raz Ti všetko vrátim.
Daj mi nehu Tvôjho tela.
Raz pre Teba život stratím.
Daj mi zoznam Tvojich dlhov
Nech sa s nimi vyrovnám.
V mojom ráne vždy si prvou.
V Tvojom ráne ja som sám.
Autor solar1, 16.04.2009
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí