Bílé květy

Bílé květy

Anotace: Snadné je žít... k čtení toto: http://www.youtube.com/watch?v=fnSP-Hae2hY&feature=PlayList&p=01AA84E3EBD3B9DC&playnext=1&playnext_from=PL&index=14 a http://www.youtube.com/watch?v=Tluogv9EGTQ&feature=PlayList&p=01ADFB234

Zářivé bílé naducané květy
Jsou všude kolem a já planu
Dej jen ruku na naše světy
Přilož polibek pro kurtizánu

Za bílými větvemi modré mléko
Rozlité tučným horoucím sluncem
Mám slzy v očích- vidím to Eko
Baraka v reálu, stýskám s koncem

Začni drolit modlitbičku spásy
Přiseju svoje sémě ze země MĚ
Kolem květů malé včelí zátarasy
Hudba ráje, slzy kalí své plémě

Slyším v nitru pění plačící duše
Podej se mi a nebudeš víc prahnout
Za ta léta smysl žítí všem nám ušel
Ty bílé květy nutí strom nezhynout

Jsme prodané vdovy a není zvratu
Cítím tu vůni bílých květů v modři
Předpovědi na včera zabalí ztrátu
Hlad po lásce a smyslu v nás bouří
Autor Mladý pán P., 16.04.2009
Přečteno 250x
Tipy 4
Poslední tipující: Markéta Hl., labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí