můj přítel

můj přítel

Anotace: ...

Kolik přání jsem vyslovil,
kolik touhy jsem odsoudil.

Pokolikáté již jen jsem mluvil,
abych mohl mlčet.
Příliš mnoho slov,
která mlčí tak průkazným tónem bolesti.

Ach to žalostné bolení,
přináší střípky srdce tiché konverzace srdcí.

Sedni si drahý příteli..
co nejblíž,
abych mohl naslouchat tvému srdci.

Budeme ,mlčet.
Autor Bubas, 17.04.2009
Přečteno 531x
Tipy 6
Poslední tipující: Castiza, Modrý Anděl, Churry, Kapka, Indigo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná básen!

17.04.2009 11:11:00 | Indigo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí