Tristezza

Tristezza

Anotace: ... prosypává se skrz prsty.

Proběhnu ranní mlhou a
schovám se ti za zády
kamkoli půjdeš, půjdu i já
vždy tři a půl kroku za tebou

V poledne mě odhalíš a
zahraješ si na dotčenou,
nepochopenou už pár let
s posedlostí tajných přání
ukradnu tvůj vnitřní klid a
ze zvědavosti odhalíš kotník

A když k nám připluje večer,
prorveš mi výdechem ucho a
ve tmě zaslechnu sladké rty
modlit se o jednu noc navíc.
-------------------------------
Jak bych tě mohl zachránit,
když sám pomalu umírám?
Jak bych ti mohl odpustit,
nedokážu ani sám sobě..
To já jsem tě zrodil
to já jsem vše okolo
Autor fiXXXer, 17.04.2009
Přečteno 253x
Tipy 9
Poslední tipující: Dota Slunská, Mbonita, hanele m., Chancer, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí