Život v dobe bez srdca

Život v dobe bez srdca

Anotace: o sučasnosti,o dnešku

Vytapetovaný život,
vystrihnutý z plagátu,
reklama na skrášlenie,

meno z výlohy - abeceda luxusu.
Mám ťa! kópia cudzieho osudu,
zbierka názorov v štyroch farbách,
fenomén doby, atrapa.

Obujem si ťa dobrá doba,
umenie zmárnim vo vačku,
šťastný život, šťastný svet.
    
Vytapetovaní ľudia,
vystrihnutí z plagátu,
reklama na návnadu,
nech zhltneme sami seba,
v dobe z mramoru.
Autor DanaFuri, 17.04.2009
Přečteno 225x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...moc dobře vytapetováno...ST

21.04.2009 13:20:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí