Bohnice

Bohnice

Anotace: ...

Život je prej sranda
říkal Standa v Bohnicích
v andělíčcích na lavičkách
maj úsměvy na lících

Napoleon,dalajláma
přikovali hřebíkama
k bříze zřízence
Albert Einstein s Jožou Kristů
a pár věrnejch Jehovistů
nadávají nástěnce
co na ní visí čtyři krysy
a volební plakáty
se spoustou krásných úsměvů
v okurkovým nálevu
nadávají na platy
naši zdravotníci
za odměnu po přijíci
rozdá sestra doktorům
a pak v pláštích barvy sněhu
rozzáří se od úsměvů
děkujíce odborům
a tak tu žijí mezi dráty
s dementy a transplantáty
osobnosti historie
i dnešního věku
koho chytne histerie
ten dostane deku.
Autor zenge, 17.04.2009
Přečteno 289x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., Rolnička, Mario de Janiero, Sleepwalker, padající do neznáma, jedam, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vevnitř je nám líp než venku
pošleme ti navštívenku...

19.04.2009 15:59:00 | Mario de Janiero

Pohlavní chroby me dostly stop prijice dobra stop ST stop

17.04.2009 23:05:00 | Sleepwalker

;-)

17.04.2009 17:15:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí