Jarouš

Jarouš

Anotace: ...

Nesměle si vykračoval
městem,
nejdřív nenápadně,
to aby nespustil davovou psychózu

Lidi si ho ale i tak
s úsměvem všímali
... vždyť roztával
dojetím nad každou
bledulí!

Nešlo ho přehlédnout,
neboť za ním udýchaně
klopýtalo ještě prokřehlé
slunce

Už nestačil skrývat
květiny, které mu padaly
z kapsy
do zahrad a na louky

No jo, on s tím
svým prozrazením
vždycky tak pateticky
okolkuje

... ten JAROuš!
Autor Krokodylekx, 17.04.2009
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: Zefi, Kapka, Petbab, Natálie T., Sleepwalker, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí