Prašná

Prašná

Anotace: ...

Rytmické cinkání vody...

Poslední kapka steče...
Čekám tu vkleče,
až sklesne moje ego...

Zcela dobrovolně
u četby Dona Juana...

Poslední stranu spisu
zavřu do lisu
a vytisknu tam malé ex libris...

Malé jako já...

Erare humanum est,
stojí tam.

Blázni bláznům nevěří
a slova jsou jen pápěří
a tisk mi bere kus mě...

Ale mě to nevadí...

V antikvariátě
suší se na špagátě
listy starého herbáře...

Brčál barvínek vybledlý po letech...

Na posledním šedu
vzkaz uložený k ledu
potomky sběratele listí...

Ale já ho čtu...

Poezie...

Průměrná, ale co na tom záleží...
Autor voedor, 17.04.2009
Přečteno 231x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Tacca, fab four, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, Churry, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé dílko, trochu k zamyšlení.

17.04.2009 23:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí