Noční procházka

Noční procházka

Anotace: Na zadaná slova: ulice, lampa, noc, svit měsíce

Lampa na rohu naší ulice
září skromně a tiše.
Něco připomíná mi velice,
snad cestu do jiné říše.

Vycházím ven uvítat krásnou noc
v nedalekém parčíku.
Dýchá na mě ona magická moc
a volá: „Bídníku!“

Svit měsíce po tváří mě hladí,
lampa dál tiše svítí.
Noční vánek vnitřní žár chladí,
lampa dál však svítí.
Autor Wyrda, 17.04.2009
Přečteno 221x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí