Čas

Čas

Anotace: ..

Sedíc na staré rozvrzané židli
v přítmí minulostí začarované místnosti,
pozoruji slzy z nebe,jak stekají
po zaprášeném okně.

Jen letmo mi bleskne hlavou,
jak něžné jsou kapky k usazené minulosti
rozjitřených dnů.

Vteřina druhá a včerejšek odplouvá
do dnů zítřejších,
které se derou k úsvitu jejich zrození,
aby po sléze mohly odplout s minulostí.
Autor Bubas, 18.04.2009
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Castiza, Kapka, Házté, 6thSun, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí