Pár

Pár

Anotace: A rána bývala k nepřežití...

Dej mi volnost, pár snů i víru
Pár bot, ty cesty kolejnic, které nikam nevedou
Prázdnost dnů, která mě ač svobodnou dusí

Pár ideálů o neutichající touze
Vlastnosti nekonečné lehkosti
Které mě unesou za hranice reality

Pár, který se hledal věčnost
Ti, kteří věří v lásku na celý život
Naivní vidiny nekonečného objevování druhých

Touha po štěstí
Pár již prázdných očí
A teď, přestože se topí - vysychá

Smích většiny nebývá tvým smíchem
Touha být jiný, než ostatní
Žene tě být stejně progresivním jako oni
Jen pár nadějí v lepší svět

Apriorní změny tě svádí v osamělých nocích
Kdy stín je tvým společníkem
Zjistíš, že je zvláštní pocit být osamělý

A snad i já sama
Ta, které chybí jeden do páru
Ta idealistka, která se pokoušela i básnit
V nekonečné při svých citů
Zabředlá do svého stereotypu
Autor efoxy, 18.04.2009
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Terulienka, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekné,viem sa vcítiť do pocitov básnika,zaujímavo pocitové dielo :)

18.04.2009 14:14:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí