Díky patří Vám...

Díky patří Vám...

Anotace: Jen a jen pro ně.... Je to spíš vyznání...Nikdo z nich si to stejně nepřečte,ale chci, aby věděli,že je mám moc ráda...

Začínám
chci srdcem popsat prázdný list
že s Vámi
utíkám do snů,nočních realit...

Ten můj život
potemělý bar připomínal
ten čas s hlavou v oblacích
že snad nejsem jak ti ostatní....

Jen pár vteřin ti změní svět
když tam stojíš a ztrácíš dech
a já usínám
už skoro spím
a v tom světě mým
mi Vaše hudba zní...

Povídám
jen hlavou nejde říct
čas však běží,jenže
vše se nemění...

Díky to díky patří Vám
že své sny prožívám
Díky to díky patří Vám
za všechno co mám...

Nádherný slova
ze kterých mám co brát
oni
dávají mi co nikdo nedokázal dát
Začínám
a chtěla bych jen říct
že Vás ráda mám...
Když usínám
v hlavě jedinou věc mám

Tak ať žije Komunál....
Autor AndyKo, 18.04.2009
Přečteno 467x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., WAYWARD, Meriel, Hloupá Květinka, kikis, Sleepwalker, Indigo, Gabriell's tears
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ten závěr mě dostal,paráda ST

27.05.2009 00:22:00 | WAYWARD

Až chytne..Ta tvá posedlost mě fascinuje..Asi jsem z jinýho světa..Krasný vyznání.. :)

26.04.2009 23:18:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí