Já se nedám...

Já se nedám...

Anotace: ne a ne a ne...

S myšlenkama nekde v dáli..
třesu se...není mi zima..
..Mam strach..
Kdy?Jak?Proc?Zda-li?
Pořád dokola jedna a ta samá otazka..
Nedotýkej se mě!
nechci slyšet tvuj proradný hlas..
"Udělal,udělal,udělal"znova pořád a zas!!
Mlč!!
Lžeš..
Slyším tvůj zlý smích, jsi tak falešná..
Nevěřím ti..nebo ano?
Nevím...
Zachraň mě prosím nadějě..
nemůžu dál dělat, že se nic neděje..
Spas mě prosím lásko..
má paní..
Sejmi ze mě tohle břemeno..další to zla semeno..
Začíná klíčit...zabij ho prosím..
Co mi to říkaš??nemáš tu moc?..
sama si mám poradit?
Dobrá sama postavím ten most..!
Nedám se zničit ..NEDŮVĚRO...
Autor Natalie Kolářová, 21.10.2005
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nedůvěra je sviňa...

21.10.2005 16:11:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí