bezrytmní rap

bezrytmní rap

Anotace: největší žblabuňk mý existence

I.
Chtěla bych být jednou dobrej básník
ale holky na Slam poetry nemaj vůbec šanci
Jednou to tam těm chlapcum nandam
svým šarmem, humorem, bude to sranda
svou feministickou rezonancí
svým feministky třesem
spíš velkým třesem z trémy
třesem, že nevim kde jsem
a všechny ty slova budou samy
vycházet z těch záchvěvů jak se budu třást

Však nakonec tu slávu z výhry spasu
já spolehnu se na svou přirozenou krásu a taky
zařídím to místem co nachází se pod oblastí pasu
když ne cestou přirozenou,
tak já využiji toho, že jsem ženou

II.
Chtěla bych být v Rybách katedrál
na 60. stránce možná spíše dál
protože jsem Leknínová
a bodala bych neobvyklá slova
do jsoucna
a ta by se tam vryla
ve sbírkách básní napsaná by byla
mé psaní poesie
má občas kostrbaté melodie


Chtěla bych mít svůj profil v knize Ryby katedrál
v té velké antologii poesie atd..
Chtěla bych vyhrát na literárním serveru
velkou literární soutěž
mít tam svůj profil a díky dobrýmu nicku mít kliku
a vyhrát

III.
chtěla bych s poesií spát
chtěla bych poesii psát
shut up shut up
jako Ticho

IV.
Jirous by tohle nazval sračkou
já si to plně uvědomuju, že je to jaksi trochu za zatáčkou
tyhle rýmy nemaj vůbec žádnej rytmus
vždyť to nemá kloudnou myšlenku a pochubuju, že ji ještě chytnu
je to taková slamová improvizace
ale nedá to moc práce, neb je to psané na PC

V.
Chtěla bych mít svůj profil v poesie slamu
na literárním serveru v prvních příčkach být
svůj profil v antologii poesie 21. století uchytit

VI.
Zatím mám jen profil na líbímseti
na jednom superskvělym serveru
mám tam svý fotky
(ale ne vyfocené z profilu, mam totiž předkus)
dostávám velký hodnocení, když svý oblečení servu
od samců, kteří maj vkus
a pak to narvu na chat
tam mam svý jistoty, že směle okouzlím vás tělem
chce se mi brečet, že na mý rýmy každej sere

VII.
Je to pořád dokola
jsem asi stará škola
Jsem romantická duše
ale nevyjdu ven bez rozbušek
Jsem trochu romantická duše
a málo roštěnka.

VIII.
Balit kluky na básničky je vážně pošetilý
je to prej pro debily, řikal Jarda a Milan
tak už to nedělam.
Maj drahý vymazlený auta, já na to kašlu
a nemiluju je.
Autor Haňa,dívka do nepohody, 19.04.2009
Přečteno 387x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, Roger, carodejka, Radek.oslov.Šafárik, F.i.L
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ó bože. někdy se fakt musim přemlouvat, abych to u celý nesmazala.

22.07.2011 22:39:00 | Haňa,dívka do nepohody

Hzké Hani.

22.11.2009 20:22:00 | carodejka

už se těšime,za chlapy

19.04.2009 14:50:00 | Radek.oslov.Šafárik

Docela zajímavé,sice dalo práci dostat se až k poslednímu verši,ale i tak dávám ST za myšlenky.

19.04.2009 12:37:00 | F.i.L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí