Říkanka pro pět prstů

Říkanka pro pět prstů

Anotace: pro mojí malou dcerku :-))

To je palec, paleček,
šikovný to prstíček.
Ukazováček ti ukáže,
kde máš pusu, kde tváře.
Uprostřed je prostředníček,
vedle bratr prsteníček,
na něm nosím prstýnek,
co mi navlík tatínek.
Ten poslední je malíček,
malý bumbrlíček.
Autor Sandra_T, 21.10.2005
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí