Vítej v nové práci

Vítej v nové práci

Anotace: -

Na očích klapky
na rukou pouta
a v hlavě zmatky
zda vyjít z kouta

za názor prachy
za mlčení zlato
jen žádné strachy
stojí to za to

srovnaný krok
srovnané řady
přítel je sok
a stojí hned tady

průstřelné vesty
obleky na ně
sám urči tresty
sám vyber zbraně

prý nejsme stáda
a každý sobě
kryjem si záda
ve zvláštní době

záchod je obsazen
někdo tam zvrací
dík tobě vyřazen
tak vítej v práci!
Autor Bolder, 19.04.2009
Přečteno 414x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, BARBYE, Házté, anděl s modrými křídly, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipné...

23.04.2009 03:19:00 | Kapka

Výstižně popsáno :)

19.04.2009 22:27:00 | anděl s modrými křídly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí