Prokletí

Prokletí

Anotace: prokletá slova...

Sbírka: Mezi světy

V tajemném zákoutí
v hloubi mé duše
skryté je
tajemství
Ta slova
jež nesmíš slyšet
proklela lásku naší
v šílenství

Na prahu smrti
chci vidět tvou pravou tvář
v šepotu slzavých rán
dojít dál
Oči mé vidí teď
padlé hvězdy zář
i když jsi byl dál, byl jsi blíž
než ses mi zdál

Vracím se sama
do zámečku pod nebesy
po stopách tvých
nemůžu už jít
Zase sněží
jen ty tu nejsi
a já bez tebe
nemůžu žít
Autor Moonlight7, 20.04.2009
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: TAORA3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí