nostalgická/knižní/

nostalgická/knižní/

Anotace: ty hrdiny mám prostě rád.....

Podívám se do knížky
čtu si mezi řádky
co tam najdu netuším
než to znovu objevím
a potom celý rozesmatý
dám se znovu do čtení
těším se z té lapálie
Bořík byval kamarad
a zůstane napořád
Podívám se do knížky
za svitu svíčky
mezi řadky bloudím
jen si tvrdím
jsou dobrý ty návraty
a ty se ve sny mění
vím že nikdy neroztaje
nemusím se bát
ty hrdiny mám prostě rád...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.04.2009
Přečteno 275x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., labuť, Juraj Hrom, TAORA3, mamina, Indigo, zlomeny srdce, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní pojetí, ale čtivé...

24.04.2009 08:34:00 | NikitaNikaT.

Nádherně vybarvené!

20.04.2009 17:36:00 | Indigo

pekné, veľmi pekné :)
tiež som sa hneď pousmiala a spomenula si na svojich obľúbených

20.04.2009 12:51:00 | zlomeny srdce

Opět nemůžu jinak než souhlasit.

20.04.2009 07:08:00 | ziriant

..knihy zůstanou-nezklamou..

20.04.2009 07:04:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí