Viděla jsem anděla

Viděla jsem anděla

Anotace: Taková hloupost co mě napadla.

Viděla jsem anděla,
křídla potrhaná měl,
tichem jeho neslyšný pláč zněl,
okouzleně jsem na něj hleděla,

Vždyť andělé jsou bytosti vzácné.
Měl dokonale krásnou tvář
a nad hlavou černou svatozář,
v slzách se utápěly jeho oči jasné.

Já viděla jsem anděla,
očima zoufale se ptal,
co špatného udělal,
já tiše na něj hleděla.

Zřejmě se bohu znelíbil,
když temnotě se zaslíbil.
Víš, anděli, svět je krutý,

nesmíš z toho býti smutný.
On jen tam tiše stál
a já šla zase dál.
Autor Charibeja, 20.04.2009
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Holis, Sleepwalker, NikitaNikaT., Raziel PsyDearth Characith, Jessi.L
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná. st

29.12.2009 22:17:00 | Alien.v.v.s.

Taky tůze moc, moc, líbískuje. :)

20.05.2009 17:37:00 | Sleepwalker

Bolavé, smutné, krásně napsané... myšlenkové s jistou hloubkou.

24.04.2009 09:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí