S lehkostí

S lehkostí

Anotace: :-)

pro začátek stačil by
pouhý nádech
v něm rozplynout se
s Tebou nebýt
nebo být
v souznění
na šupinkách prachu vzlétnout
k nebesům
skrze sluneční třpyt
mezi oblaka plout
nechat se větry hnát
kéž neustaneme v té lehkosti
kéž tím poryvem
moudrost bláznů
nechá se prosévat...
Autor li-duše, 20.04.2009
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: veronicie, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí